Companii

Profitabilitate

Companiile pot creste intr-un ritm sustinut ajutate de o finantare optima la momentul potrivit. Iti propunem o analiza ampla si complexa a businessului din punct de vedere financiar, al pietei si al competitiei. Stabilim impreuna ce se poate imbunatati si in ce mod, ce tipuri de finantari te-ar ajuta si de ce, cum sa eviti un dezechilibru bilantier printr-un credit structurat gresit. Dupa ce stabilim o intalnire vei cunoaste o echipa de profesionisti gata sa te sustina in cresterea businessului.

Ce inseamna consultant financiar
Credit persoane fizice

Consultanta in finantare

Cum sa eviti o restructurare, cum sa poti lua o finantare care sa te stabilizeze nu sa te destabilizeze. Educatia antreprenorilor din punct de vedere financiar. Analiza financiara a indicatorilor confirm IFRS. Iti aratam care este structura surselor de finantare ale business-ului tau; care este aportul tau, care este aportul bancii si cu cat contribuie furnizorii la sustinerea afacerii. Analizam impreuna costurile, negociem si punem pe masa toate conditiile si clauzele contractuale existente. Ajungem impreuna la cea mai buna varianta de finantare pentru tine cu profesionism si responsabilitate. Finantare prin Leasing Financiar / Operational. Finantare auto, utilaje, echipamente, Sale and Lease Back. CONSULTANȚĂ FINANCIARA Stabilirea poziției companiei in piata de profil Stabilirea indicatorilor de performanță pentru activitatea companiei și a obiectivelor pe termen mediu și lung impreuna cu tine Evaluarea situației financiare a companiei în raport cu planul de dezvoltare si cash flow Analiza performanței companiei în raport cu industria din care face parte

Leasing financiar si Operational

Intermediem finantari in sistem leasing financiar, operational. Gasim solutii de finantare prin sistem Sale and Lease back. Obtinem oferte cu costuri competitive si le discutam transparent. Discutam clauzele contractuale si conditiile de rulaj / refinantare.

Open chat
Buna ziua,
Cu ce va putem ajuta?